Glömde berätta...

att jag har blivit ett helt år äldre. Grattis till mig! I går nådde jag den aktningsvärda åldern av 34. Åh, känner mig så gammal. Hade faktiskt kunnat tänka mig att vara 33 år resten av livet, eller varför inte 32 år för det var en riktigt bra årgång. Men tyvärr, så fungerar inte livet så nu är man alltså 34 år. År efter år går och ingenting händer. Samma gamla hjulspår. Men kanske är det detta år som jag kommer underfund med vad jag egentligen vill göra när jag blir stor, eller i mitt fall och med facit i hand från de senaste åren, innan jag blir pensionär. Kanske blir det detta år jag bryter mitt gamla livet och ger mig ut i världen, förhoppnings utanför Sundsvalls kommungräns iaf. Eller så blir det helt enkelt det här året när jag slutligen finner mig till rätta med mitt eget liv. Vi får väl se.

Fick iaf en hel hög med fina presenter i födelsedagspresent. Lyxar till det i kväll med ett av cocktailglasen jag fick från kusin Karolina. Tyvärr inget annat än läsk från Soda Streamern i glaset i kväll (ska ju jobba första dagen efter semestern i morgon och behöver vara så klar i skallen som möjligt eftersom jag ändå antagligen kommer att vara helseg) men som sagt den känns lyxigt ändå :).  

Börjar känna att inspirationen att blogga avtar för kvällen nu så jag tror det dags att logga ut. Ha det bra och sov gott och så hörs vi morgon :)

Tillbaka till fattigdom och elände...

för nu är semestern slut och i morgon väntar jobbet, hemska tanke. Hur ska det här gå? Jag har verkligen vant mig vid det här fullkomligt totalt underbara semesterlivet. Att kunna känna sig så här fri som jag gjort under semestern är verkligen ett privilegium. Och visst, jag vet att denna frihet tyvärr är så långt ifrån möjligt som man kan tänka sig. Man måste vara ansvarsfull och jobba så man kan tjäna de där korvörena för att kunna betala nödvändigheter som hyra, räkningar och shopping i London :). Men lite mer frihet i vardagen vore..., ja det vore väl ändå önskvärt. Eller, det är kanske inte frihet jag söker, utan något som kan bryta det inrutade livet man lever när man jobbar. Ni vet, upp på morgonen, in i duschen, på med kläderna, frukost, biltur till jobbet, samma gamla vanliga jobb i åtta timmar, hem, middag, motionera, se på tv, gå och lägga sig osv. Snacka om inrutat! Men hur bryter man det? Någon som vet?


Vi får väl se om jag överlever första dagen efter semestern i morgon. Jag har ju iaf lite roligt att se fram emot. Tjejmilen-helgen i Stockholm med Partypinglorna (fokus på Party ej på tjejmilen, om ni förstår vad jag menar) och inte att förglömma, min vecka på Kefalonia i Grekland (avresa 9 september). Får försöka att fokusera på dessa tillfällen när det känns tufft. Jag återkommer med rapport om hur dagen förlöpte.


Har bara sovit tre timmar...

sedan hemkomst men konstigt nog är jag inte särskilt trött. Fast det lär väl komma över mig allt eftersom antar jag. Ska nu packa ihop lite grejer (snarare mycket grejer, när har jag kunnat packa lite?) för att åka ut till stugan där jag antagligen kommer att tillbringa resten av semestern. Lär väl sova som medvetslös väl där de närmaste dagarna.

Men vilken kontrast det ska bli med stugan och landet jämfört med London. Konstigt vilken skillnad från en dag till en annan. I går vid det här tiden trängdes jag på Oxford Street med ett oändligt folkhav.

Skönt att vara hemma igen, men visst längtar jag ändå tillbaka till storstadslivet.

Vi syns efter semestern eller när tillfälle ges. Ha det bra :)

London, I miss you and hope we will soon meet again

Så var man hemma igen till fattigdom och elände. Nja, så eländigt är det väl knappast men... jag kan meddela att det råder ett stort eko i min plånbok efter min shoppingorgie i London.

Kom för en stund sen hem efter en nattkörning från Arlanda. Det var kämpigt både före och efter Tönnebro och inte hjälpte fikat där särskilt mycket heller. Men jag klarade mig trots allt utan sömn, framför allt genom att gala som en hes tupp till en massa bra musik i bilen. Borde väl gå och lägga mig nu, det är ju trots allt en och annan timme sedan jag senast sov, men jag är fortfarande upp i varv och känner mig oförskämt pigg. Passar då på att blogga lite.

London är en underbar stad, har definitivt inte ändrat min uppfattning om det efter min fem dagars vistelse där, snarare tvärtom. Det enda negativa är de förb... turisterna, precis sådana som jag, som är precis överallt. Om jag vore Londonbo skulle jag bli alldeles vansinnig på dessa hjorder med turister som stannar mitt i en dörröppning eller blockerar hela ingången till tunnelbanenedgången medan de studerar spårkartan. Men konstig nog är inte londonborna som mig, jag stötte inte på en enda som verkade särskilt irriterad på turisterna. Är de irriterade så har de bra pokerface och döljer känslorna bra.

Vad har jag gjort då? Klassisk sightseeing förstås (trots två tidigare besök i staden), busrundtur, Big Ben och Parlamentet, Westminster Abbey (var t o m med på en kvällsgudstjänst på söndag, mäktigt känsla i denna underbara katedral), Towern (hakade på en makalös bra rundtur med Beefeater), båtfärd på Themsen, The National Museum mm. Och så har jag förstås shoppat, helt underbart med massa rea just nu. Passade även på att besöka favoritbutiken för långbenta varelser som jag, Long Tall Sally, har tidigare bara beställt över nätet så det var kul att kolla in kläderna i verkligheten innan köp. Köpte klänningar, kjol och en underbar höstjacka (med för en gång skull tillräckligt långa ärmar). Köpte en hel del kläder på andra ställen, dock inga märkeskläder, det överlåter jag till dem med en större plånbok än min.

Och så var jag faktiskt också på musikal, det är väl något man bör göra i London? Jag är ingen musikalälskare, långt ifrån faktiskt så tanken var just att man borde just göra det när man är i London. På fredag morgon begav jag mig till Leicester Square för att se vad det fanns för biljetter till utbjudning. Hade väl tänkt att jag gärna hade velat se The Phantom of the Opera men den verkade bara gå måndag till torsdag så det loppet var kört. Valde då istället We will rock you som bygger på Queens musik vilken förstås är jättebra. Men jag var ändå aningens skeptiskt, skulle verkligen musiken vara bra utan Freddie Mercurys speciella röst? Med andan i halsen kom jag inspringande i teatern där musikalen visades, Dominion. Jag hade givetvis råkat ta fel t-banetåg och sedan var det en massa förseningar i trafiken så jag var precis på plats i sista minuten. Det tog inte länge innan jag var helt såld på denna musikal. Sångarna var underbart duktiga och inte en enda gång jämförde jag med Freddie Mercury. Jag ska säga att under vissa låtar så fick jag gåshud, jag rös och blev nästan (glöm nästan) tårögd. Så bra var det! Så när en musikalskeptiker som jag blir så till mig så måste det bara vara en helt fantastisk musikal. Om ni åker till London, se den!!!

Nu tror jag att sömnen börjar krypa över mig. Nu när solen gått upp är det dags för en annan att sova. God natt eller God dag! Det är väl vilket som :)


Nu ska jag snart...

åka, bara timmar kvar innan det är dags att sätta sig i bilen och starta färden ner till Arlanda. Tänkte åka vid midnatt. Jag som skulle sova lite under dagen, och ingenting... Hoppas det går bra att köra.

Vi hörs när jag kommit hem från London.


Vilken dag man haft...

En riktigt jobbig dag trots semester. Förmiddagen var lugn och skön men eftermiddagen ganska slitig för någon så pass förkyld som jag är. Var tvungen att åka ut till jobbet för att fixa en grej och var jättenervös att något oväntat (eller kanske väntat?) skulle dyka upp. Jag drog mig för att åka dit. Men, det gick jättebra. Det jag kom för att fixa var ok och ett ärende som legat och gnagt i mitt undermedvetna (och då och då i mitt medvetna också) visade sig också gå att lösa på knappa fem minuter. Skönt! Valde dock att inte öppna jobbmailen, det är ju faktiskt semester och man vet aldrig vilka obehagligheter som väntar.

Efter jobbet var det raka vägen in till stan. Först till Forex för att köpa lite brittiska pund och sedan en sväng på stan. Det blev en kjol och en väska (som rymmer min systemkamera) att ha i London. Och förstås en tur till Apoteket för att införskaffa alvedon och skavsårsplåster, saker man aldrig kan resa bort utan.

Väl hemma är jag mer död än levande. Förkylningen är tuff när man traskar på stan. Frågan är hur jag ska orka i London? Men det ordnar sig säkert när jag väl är där. Jag vill ju inte missa något bara för att jag är förkyld så jag lär nog bita ihop.

Nu ska jag gå och packa ihop min prylar inför resan. Som vanligt lär jag väl packa alldeles för mycket :)

Det märks att man har semester, eller hur?

Klockan är över halv två och här sitter jag och bloggar. Att kunna vända på dygnet under semestern är allt bra härligt :)

Men nu är det nog trots allt dags att knyta sig, så jag säger helt enkelt "God natt".

Det blev inköp...

av en kamera, Nikon D60. Den verkar helt suverän med ett undantag. Medföljande objektiv var inte mycket att hurra för. Precis vad min kusin har kommenterat lite längre ner på sidan. Synd bara att jag läste det idag och inte när jag köpte kameran. Men sånt är livet. Och med tanke på hur usel fotograf jag är så duger säkert detta objektiv tills jag förhoppningsvis börjar lära mig lite. Och då är det dags att börja planera för inköp av ett bättre objektiv.

Men det är iaf jättekul att fota lite. Här är några bilder från en som försöker lära känna kameran. Såga inte bilderna totalt, jag vet, de är inte mycket hänga i granen men det bjuder jag på :)


                 


   

Pumifoton som utlovat
ViggoViggoViggoViggoViggoViggoViggoViggoViggoViggoViggoViggoViggo

Världens sötasteVärldens sötasteVärldens sötasteVärldens sötaste

PumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumiPumi

VovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVovVov

Utlovade bilder...

kommer när blogg.se fungerar som det ska igen. Just nu verkar det vara omöjligt att få in en bild.

Pumivalpar väntas...

förhoppningsvis om några månader. Mammas hund Viggo fick i måndags dejta en söt liten pumitik vid namn Skrållan så nu är det bara att vänta och se. Tänk om Viggo blir pappa! Jag kan se en skock med urgulliga valpar som alla jagar bilar, tar varje chans att rymma till vatten för att sedan komma upp alldeles leriga :) Skulle vara kul ha köpa en av Viggos valpar men hur ska jag klara av det när jag jobbar dagarna igenom. Kan ju knappast begära att mamma ska ta hand om två "galna" hundar. Men jag vill iaf få möjlighet att se Viggos avkommor innan de säljs. Fast först måste vi vänta och se om det överhuvudtaget blir några valpar. Håll tummarna så att inte Viggo jobbat i onödan (fast han såg nog det inte som det). Kolla in Viggo-bilderna förresten.

Det verkar som det fungerar...

men det verkar som det inte går att pinga för mig till nybloggat.se Varför, jag säger bara varför, detta datorstrul. Uppdaterade säkerhetssystemet tidigare och det tog evigheter innan det fungerade som det skulle. Vad less jag blir på allt strul :(

Undrar om detta fungerar?

Är nu inloggad för att blogga lite, men det ser jättemysko ut på sidan. Absolut inte som vanligt. Är det fel hos mig eller hos blogg.se? Vem vet? Säkerligen många, men eftersom jag är datasnille=noll så... Undrar om det överhuvudtaget går att publicera detta inlägg? Bästa att testa. Håll tummarna nu :)

Som ni kanske märkt...

är jag hemma igen. Men det blir en ganska kort vistelse. I morgon natt bär det i väg till Arlanda med bil för att sedan på torsdag morgon flyga till London. Jippi!!! Äntligen dags! Konstigt nog har jag lite resfeber, faktiskt lite mer än just lite. Jag är en sån där som är lite nervig över om allt ska klaffa. Och då menar jag inte om själva flygningen ska gå bra för jag litar på piloterna och älskar att flyga. Nej, jag oroar mig om de flyg- och hotellbokningar jag har gjort verkligen existerar. Lite snopet att komma till Arlanda och upptäcka att bokningsnumret jag har fått inte fungerar. Men, fördelen då att jag är iaf i Sverige och kan sätta mig i bilen och åka hem igen (inte för att jag vill det, absolut inte). Värre är att vid ankomsten till hotellet i London får reda på att det finns inget rum bokat i mitt namn. Då skulle jag nog bli ganska vansinnig. Att hitta ett nytt rum och tvingas använda hela reskassan för att bo skulle kännas allt för... ja, fyll i själv efter det språkbruk ni använder (mitt brukar tyvärr inbegripa svordomar). Men... problem är till för att lösas så det ordnar sig säkert om det värsta skulle inträffa. Men varför tro det värsta?

Kul, ska det iaf bli att äntligen åka till mitt efterlängtade London :)

Grattis till mig och...

mamma på vår namnsdag idag. Mamma heter Ragnhild i tilltalsnamn och jag som andranamn. Enligt Passagen har Ragnhild denna betydelse:

är ett gammalt nordiskt namn som återfunnits på några runstenar. Det är sammansatt av de två orden regin som betyder styrande eller gudarna och hild som betyder beskydd eller strid. En svensk medeltida drottning bar namnet, Ragnhild av Telje, gemål till Inge den yngre. Namnet kom in i almanackan 1901. Populärast var Ragnhild från förra sekelskiftet till 1940. I dag är det mycket ovanligt bland de yngre. Antalet namnbärare är runt 11 600, av dessa har omkring 4 300 det som tilltalsnamn.

Det är inte många Ragnhild i min ålder som jag träffat på, faktiskt inga. Men när jag var i Norge för en så där tio år sedan träffade jag på en liten flicka på fem år som faktiskt hette Ragnhild. Min gissning är att Ragnhild kanske inte är fullt lika ovanligt i Norge. Vanligt eller ovanligt spelar faktiskt mindre roll, både jag och min mor gillar namnet. Fattas bara annat :)


Inköp på G

Nu ska jag åka iväg och köpa en systemkamera, tror jag. Har funderat jättemycket och vill verkligen ha en sådan så jag kan lära mig härliga foton. Har iaf kommit fram till att jag vill ha en Nikon D60. Lite nervig dock, är ju ganska mycket pengar trots allt. Men... tror iaf det blir av :)

Nikon D60 18-55 II KIT

Nu har alla fågelungar lämnat boet...

I går morse lämnade de sista fåglarna sitt trygga bo. Direkt uppstigen ur sängen kollade jag in fågelboet och då trängdes fortfarande tre underbart söta fågelungar i boet. När jag efter frukost kollade in boet igen var det alldeles tomt. Dagen innan hade vi sett när en av fåglarna lämnade boet. Skulle gå in i stugan och såg att ena unget stod på boets kant för att försöka hitta mod att kasta sig ut i stora vida världen. Han, eller om det var en hon, stod länge länge på kanten utan att våga ta steget. För att inte störa denna process lämnade vi fågeln och gick in i mammas hus. Där kunde vi se hur fågeln till sist kastade sig ut ur boet för att landa på verandaräcket. Fågeln blev nog sittande där lika länge som på bokanten medan föräldrarna flög och omkring och försökte visa hur man flaxar med vingarna. Så flög fågelungen upp igen till boet och sedan in i skogdungen bredvid huset. Jag kunde följa ungen ett tag men sedan försvann den på sina framtida äventyr.

Mamma saknar fågelungarna (säkert mer än fågelmamman). Hon har haft en daglig rutin där hon kollat in om alla var kvar och brukade stå och prata lite med dem :).

Tillfälligt hemma

Tog en tur hem idag. Behövde tvätta lite kläder och passade på att ta en tur ut till Birsta. Snacka om fullt med bilar. Och visst blir man så där lite irriterad på alla husvagnar som tar upp en massa plats på parkeringarna. Ja ja, jag vet, man ska vara glad att Birsta drar till sig folk, bra för kommun. Men... jobbigt är det iaf på parkeringarna.

Sitter just nu och väntar på att tvättmaskinen ska tvätta sista tvätten klart. Passar på att kolla in tv så länge. Jag får nästan lite abstinens i stugan med så få tv-kanaler, så väl hemma gäller det att passa på. Kollar just nu på nån slags kocktävling. Av någon konstig anledning älskar jag att se hur det går till bakom kulisserna i ett restaurangkök. Särskilt kul att se när det är den elake kocken, Gordon Ramsey tror jag. Undrar om jag fascineras av kockyrket för att jag är så fullständig värdelös att laga mat :)

Nu kan jag höra att tvättmaskinen börjar att centrifugera så snart bär det av till stugan igen. Först blir det dock ett ytterligare stopp i Birsta, tror jag.

Tjuvlånar...

nu min mosters dator och internetuppkoppling. Tjuvlånar är väl inte riktigt sanningen. Jag har faktiskt fått lån att använda datorn. Så medan mamma har fått lov att tvätta bilen på mosters tomt så passar jag på att bota, iaf för stunden, min internetabstinens.

Annars kan jag inte påstå att det har hänt så där jättemycket sen igår kväll. Den enda nyheten jag har att komma med är att fågelungarna på altanen nog börjar bli flygfärdiga nu. Det verkar som om en av dem redan gett sig av för helt plötsligt är de bara fyra istället för fem. Man får väl hoppas att fågeln var flygfärdig och lämnade valfritt sitt trygga bo och att det inte är någen hungrig ekorre som hittat sig till boet och plockade åt sig en mumsbit. Men vore så fallet borde man väl ändå se några efterlämnade spår efter ekorrens festmåltid i form av avryckta fjädrar. Och borde inte de kvarvarande små fågelungarna isåfall vara betydligt mer omskakade och upprörda, de skulle ju isåfall har förlorat en högst älskad syster eller bror. Nej, jag väljer iaf att tro på ett lyckligt slut. Fågelungen vakande upp idag och tänkte att "idag är dagen. Idag är det dags att prova vingarna och se vart vinden bär."

Utöver fågelfunderingarna har inget särskilt hänt. Jag har tagit det ganska lugnt tills vi åkte till moster. Jag sov länge (underbart, på semestern kan man vända på dygnet, sena kvällar eller nätter och lång sovmorgon) och därefter har jag läst lite och spelat lite på mitt Nintendo Wii (ja, jag vet, snart 34 år och gillar tv-spel). Alltså ganska lugnt och skönt. Den enda smolken i bägaren är att det känns som om jag börjar bli förkyld. Jag har ganska rejält ont i halsen och känner mig så där allmänt hängig och frusen. Men som tur är, än så länge ingen feber. Men visst är det väl ändå så förb... typiskt att bli förkyld semesterns första dag :(

Återigen bär det nu iväg till...

stugan efter min korta filmtur till stan. Känner inte för att stanna hemma och se hur ostädad lägenhet är. Fönstren skulle ha putsats för länge sedan och väl hemma kan man inte blunda för det. Bättre rymma till landet och slippa se allt elände :) Befinner mig just nu hos mamma för att vattna hennes blommor och passar då på att smyglåna hennes internet för att blogga lite, läsa mail och kolla in vad som hänt i stora vida världen. Men alldeles snart går färden tillbaka till landet och lugnet.

Så ha det så bra tills nästa gång vi hörs!

Ps. Är det fler än jag som längtar till Mamma Mia har premiär på bio. Var inte så pigg på att se den tidigare men... Cathrine och jag pratade om att se den innan jag åker iväg till London. Hoppas den är bra, den verkar iaf kul.

Så har jag då äntligen...

varit och kollat på Sex and the City. Åkte hem från stugan för att kolla in filmen med Cathrine, Jessica och Ullis. Så vad tyckte då ett SATC-freak som jag :)

Jodå, på stora hela en ganska bra film. En sån där typ av film som jag verkligen gillar att frossa i. Kärlek, olycklig kärlek, shopping, läckra prylar (läs handväskar, underbart) och ett lyckligt slut. Kan det bli bättre? Var dock, mot allt mitt förnuft och erfarenhet av denna typ av film, lite orolig för att slutet inte skulle bli det förväntade. Men... givetvis blev som det blev och jag kunde inte undgå att fälla en lyckotår. Löjligt, jag vet, men sån är jag :)

Ska jag dock vara lite kritisk så tycker jag nog att SATC kanske passar bättre som de halvtimmes långa avsnitten ur serien. Det fanns vissa partier som kändes ganska långa och kanske en aning tråkiga och onödiga och om jag hade klippt filmen så hade jag nog skippat dessa.

Men som sagt, en mycket bra film som får en stabil fyra utav fem från ett äkta fan. Och givetvis kommer jag att köpa filmen när den kommer på dvd :)

Jag kan inte tro det är sant...

men det är faktiskt så. ÄNTLIGEN har SEMESTERN infunnit sig. Jag tror aldrig att det har varit så välbehövligt som nu. Jag har nog inte klarat en enda liten ynka dag till på jobbet. Motivation var helt klart körd allra längst ner i botten, ja betydlligt längre ner än källarplan :).

Nu ska jag försöka att inte tänka minsta lilla på jobbet. Jobbet existerar inte förrän 31 juli. Och 31 juli existerar inte heller för den delen :). Bara ha semester och må bra är mitt motto inför ledigheten. Och inte att förglömma, den stundande Londonresan 17 juli. Längtar jättemycket.

Nu bär det i väg till stugan. Har packat med mig en massa böcker och en massa tyger. Har lite projektplaner i tygväg på gång, planer utöver klänningen som jag nämnt tidigare. Vi får väl se om det blir något över huvudtaget. Jag gillar att planera vad som ska göras men jag avskyr att slutföra. Undrar hur många pågående projekt som jag har på gång genom åren och vad dessa oklara projekt ha kostat mig i inköpt material. Kan man hyra in någon som slutför alla mina projekt :).

Det tråkiga med stugan är att det finns ingen internetuppkoppling så det blir ingen bloggning. Och jag som blivit van med att blogga. Kanske kan jag försöka snylta på mosters internet (hon bor inte så långt från stugan) nån gång emellanåt :) Annars så hörs vi när vi hörs.

Sex and the City

På söndag ska jag äntligen gå och kolla på SATC filmen med Jessica, Ullis och Cathrine. Ser fram emot det och hoppas att filmen är jättebra :)

Gjorde antagligen ett dumt inköp idag

Har fått för mig att jag ska sy en klänning för att få precis den där som jag vill ha. Det låter väl toppen?! Så iväg efter jobbet för att införskaffa lite tyg på... kan det möjligtvis heta Olssons Stuvar? Det ligger iaf i Sundsvalls shoppinggalleria inne i stan. (Vad den heter är också en bra fråga, in: tror jag faktiskt). Efter att ha vandrat i butiken alldeles ensam förutom expediten (klockan var nära 19 så stängning började nog närma sig) så tyckte jag mig ha hittat två läckra tyger för 19 resp 29 kr/m (REA, jippi!!!). Och visst låter det här bra. Jag syr en klänning, eller två, i ett läckert tyg. Kunde inte vara bättre eller hur? Fast ska jag vara helt ärlig finns det ett ganska stort problem. Jag är ganska värdelös på att sy. Men jag inbillar mig ständig att jag är en mästare på det. Och när jag väl syr så ska plagget helst vara klart igår. Så ni kan kanske tänka er själva. Först en talanglös sömmerska och som extra grädde på moset en sömmerska helt utan tålamod också. Förstår ni hur det brukar se ut. Men jag är också en obotlig optimist och tror alltid att denna gång kommer jag att lyckas och därav detta inköp. Antingen lär väl tyget bli liggande tills det har blivit modernt så där en fjärde gång räknat från nu eller så kommer jag få väldigt läckra kuddöverdrag att ha på kuddarna i soffan. Fast vem vet, kanske blir det en helt ok klänning. Vi får väl se :)

Tuff vecka på jobbet...

när man i tanken redan gått på semester. Just nu kan jag kanske inte påstå att motivationen är på allra högsta topp. Allt jag vill just nu är att ha semester. Men... det är bara till att bita ihop och jobba på. Bokslut denna vecka och säkerligen vet de flesta ekonomer där ute vad det innebär. Nu gäller att fokusera. Bara tre dagar kvar att jobba. Det ska gå. Det måste. Det kommer att gå fintfint. Vad annars :)

Har ni sett, har ni sett...

hur underbart tjusig min blogg har blivit. Nu är de slut på de lila tiderna. Nu kan jag njuta och slipper skämmas när jag ser min blogg. Och hur har detta mirakel kunnat ske. Jo, det ska jag berätta. Jag har en alldeles underbar kusin, Karolina, som har förbarmat sig över en okunnig kusin och fixat alltihopa . Hon är riktigt suverän på det här med bloggdesign. Kolla in hennes blogg så får ni se :) Karro

Jag säger bara: Tack så jättejättejättemycket Karolina!!! Jag är supernöjd ska du veta :) Tack!


RSS 2.0