En ny start

Det känns som jag har en spännande tid framför mig. Mycket är på gång och det känns så bra, mycket bra. Jag är inte riktigt redo ännu att avslöja vad det är. De som bör veta det innan jag lägger ut det på nätet vet det ännu inte, så därför detta dröjsmål. Men jag kunde inte låta bli att lägga ut denna lilla "teaser" efter som jag ser fram emot det så oerhört mycket. Kanske kan jag berätta för er i morgon eller de närmaste dagarna, jag tror det blir så. Nu börjar iaf nedräkningen, första maj smäller det ;)


Fredag, ledig och Sundsvall...

kan det verkligen bli bättre??? Tja, det skulle väl vara vädret förstås. Jag hade hoppats på vårsol men just nu är det grått och har precis börjat snöa. Men det är smällar man får ta och inget som jag tänker låta förstöra dagen för. Närmast väntar lunch på stan med en kompis. Kanske blir det en lite shoppingrunda på stan också, vi får väl se. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen så jag har en chans att bli färdig i tid. Hej och Hopp, vad jag har det bra idag :)

Så var veckan i gång

Jag vet, jag vet... Jag är en riktigt dålig bloggare nu för tiden. Vet väl egentligen inte varför jag inte bloggar, men det blir liksom inte riktigt av. Kanske kommer blogglusten tillbaka, kanske inte. Till dess att jag vet närmare så får ni hålla tillgodo med ett och annat sporadiskt inlägg.

Har ni tänkt på hur fort helgerna egentligen går? Man är överlycklig att det är fredag kväll, blinkar till och så är det helt plötsligt måndag igen och vardagens plikter kallar. Men... har man överlevt måndag så har man överlevt veckan, i allafall är det min förhoppning en måndagkväll som denna. Tisdag i morgon och en dag närmare helgen, jippi, en dag närmare avbrottet från den trista vardagens lunk.

Givetvis överdriver jag förstås nu, vilket ni som känner mig säkerligen förstår. Naturligtvis är min vardag inte så grå och trist som jag nu tycks ge sken av. Den ständiga vardagslunken är trots allt ganska trygg, bekväm och inte alltid alls så där fruktansvärd. Det är faktiskt helt ok att varje dag traska i väg till jobbet. Ja, faktiskt mycket mer än ok. Det är kul att jobba. Jag kan helt ärligt säga att jag skulle bli mer eller mindre vansinnig om jag inte fick jobba. Men det hindrar förstås inte att det alltid är härligt med helg och ledighet, eller hur?

Time to sleep, så god natt och vi ses när vi ses :)

RSS 2.0