Nyser för fulla muggar

Nej, jag är inte förkyld. Jag har bara klippt hunden och tycks att fått näsan full med hundhår.

Stackars hund som han ser ut. Matte ska nog inte satsa på en karriär som hundfrisör. Det är ju tur att man har en lockig hund för då syns inte felklippningarna lika mycket. Men jag har bett mamma att göra lite finputsningar på klippningen i morgon och se om hon kan rädda något som räddas bör :). Framför allt fötter och ansikte måste förbättras. Men iaf, nu ser man faktiskt att det är en pumi jag har, trots dålig klippning. Jag var inte säker på om det skulle finnas en lockig päls under allt babyfjun men så var iaf fallet. Tack och lov, pumi ska ju vara lockiga. Trots att Troy under klippningen hade helt fyrkantiga öron för en stund så har han nu iaf de karaktäriskta pumiöronen, kanske t o m tydligare än pappa Viggo.

Det tråkiga med klippningen är att nu är allt babyfjun borta. Mattes lillbäbis har blivit en stor och stilig pojke som är sin pappa upp idagen. Litet sorgligt är det iaf, valpigheten kommer aldrig igen, snyft.

Efter klippningen gick jag ut med hunden och givetvis stod jag på huvudet (kanske inte bokstavligen). Traktorn hade varit här och skrapat parkeringen och det var rent ut sagt snorhalt. Jag slog mig kanske inte så där vansinningt mycket men det var tillräckligt för att få ont i ryggen. Jag måste ha sträckt ryggen i fallet. Det småvärker nu och jag känner jag är ganska öm i muskulaturen. Hoppas bara att det ger med sig till i morgon. Jag vill verkligen inte dras med ryggvärk, usch.

I morgon väntar en ny vecka med nya förväntningar och ny kurstart. Ska bli spännande att se vad både veckan och kursen för med sig. Hoppas på gott givetvis :)

Jag hoppas att ni alla får en superduper trevlig vecka! Ha det så bra och så säger jag nu tack för denna vecka och god natt!

Fototriss

Nu var det länge sedan jag deltog i fototriss senast. Inspirationen har helt enkelt inte infunnit sig. Men idag kunde jag helt enkelt inte låta bli :)

Veckans tema är triss i valfri stad. Och jag har ju givetvis valt min absoluta favoritstad av de jag har besökt. För mig är det är en helt fantastisk stad. Det är stad som doftar historia, en stad med alla möjliga nationalitetet och trevliga människor och en stad med marvellous shopping :)

Min triss är lite klassiska turistbilder från resmål, dock kanske inte de allra klassiska. Ja, ja, jag vet inte riktigt. Skulle ni inte kunna räkna vilken stad det är, vilket jag finner mycket otroligt, kan ni kolla det här inlägget från förra sommaren.

Fler bilder i veckans tema hittar ni här.
Dålig uppdatering...

har det varit här på sista tiden. Jag ber verkligen om ursäkt för det. Studierna, möten och hundkurs har upptagit tid och tankar den senaste tiden. Och så har jag inte riktigt varit på blogghumör den senaste tiden. Vi får väl se om det kan ändras.

Idag snöar det en massa. Varför kan det inte sluta snöa, börja töa och bli vår. Tråkigt trist är vad det är. Men det är iaf härligt med lördag och helg och ingen kurs att plugga till eftersom nästa kurs börjar först på måndag. Bara ha det härligt :)

Hoppas ni också får en härlig lördag :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vilken dag jag har haft. Helt underbar! Vilken härlig känsla! Först hade vi presentation av grupparbetet som faktiskt riktigt oväntat bra. Och därefter kunde vi lägga den här gruppkonstellationen till handlingarna med alla dess konflikter och elände. Äntligen! Inte en dag för tidigt. Bäst av allt är att jag sedan hämtade ut den individuella hemtentan och fick se resultatet. Det är helt otroligt men jag faktiskt ett A. Jag hade 36 rättt av 40. Vilken härlig känsla! Det har jag sagt redan, eller hur? Men då förstår ni kanske hur jag känner det idag. Och inte nog med tentaresultatet, jag fick A på hela första kursen. Super!!!

Nu väntar hemtenta på fredag. Bäst att plugga i massor. När man väl fått A känns det som om man måste anstränga sig ännu mer. Förut var jag nöjd med att bara få godkänt men det känns inte som om det räcker längre.

Plugg och förberedelser

Idag står det pluggning på schemat för min del. Tentan väntar på fredag så det brinner lite grann i knutarna just nu. I morgon väntar också presentation av vårt, problemfyllda, pm. Äntligen är denna mardröm över och vi får lämna vår gruppkonstellation. Inte en dag för tidigt.

I kväll ska jag på grupp-/medlemsmöte och det känns riktigt kul. Skönt att komma ut en stund och möta andra människor, det blir annars mycket Troy och böcker idag.

I sällskap av två pumisar

Idag har jag varit hundvakt. Troy har haft besök av sin kära far. För att roa hundarna (och för att trötta ut dem) stoppade jag in dem i bilen och drog i väg till stugan. Jag hade väntat mig mycket snö, men inte i dessa mängder. För att ta mig fram till stugan var jag tvungen att ta mig över en stor snövall som plogbilen kört upp. Väl upp tog jag ett steg framåt, och... sjönk som en sten genom snön upp till låret. Där satt jag fast i snön medan Troy försökte anfalla Viggo och Viggo vägrade röra på sig. Ett drömläge, verkligen. Jag kände paniken komma krypande men lyckades lugna mig så att jag fick loss benet. Sedan kröp jag fram till grundare snö. Våren var är du någonstans? Snälla vår vrid upp tempot ett par snäpp så vi blir av med snön.

Hundarna verkade dock trivas med snön och jag fick en massa fina foton på gullpojkarna. Jag lovar att visa några i morgon.

Nu tror jag faktiskt jag ska krypa upp i sängen, känner mig faktiskt jättetrött. Jag tror jag ska ägna mig åt en av mina hemligheter. Inte så hemlig faktiskt men ganska barnslig och töntig antar jag. Här kommer bekännelsen. Jag är jätteförtjust i Kalle Anka, som serie förstås. Ända sedan barnsben har Kalle varit nummer ett och till skillnad från många andra har jag inte växt i från det. Kalle Anka rules! Jag läser mina gamla godingar sedan barnsben om och om igen. Och ibland, ganska sällan faktiskt, kan jag köpa hem en ny och då är lyckan gjord :). Nu väntar faktiskt en nyinköpt Kalle Anka pocket, himmelriket är nära :). Tja kanske tycker ni att jag är allt för barnslig men vet ni vad? Det bryr inte jag mig inte i så länge jag får läsa Kalle Anka. Och är det inte så att man ska bevara barnasinnet ;)

Stel i nacken

Att sitta framför en dator hela dagen är inte bra för nacken. Särskilt inte som jag sitter skrivande i soffan med datorn på soffbordet och med huvudet hängande obekvämt neråt. Gissa hur min nacke känns just nu. Den värker obeskrivligt och jag har en fruktansvärd spänningshuvudvärk. Frågan är om den ska gå över i migrän, det står liksom och väger. Jag borde väl sluta skriva nu för kväll, jag är ju faktiskt färdig med det måste göra. Men för ovanlighetens skull var jag lite sugen på att blogga. Nu sitter jag iaf tillbakalutad i soffan med datorn i famnen. Lite bättre men inte mycket. Så fort Private Practice är över för i kväll ska jag nog gå och lägga mig. Det känns så välbehövligt.

Äntligen...

är pm:et redo för inlämning. Trots allt strul, och då menar jag verkligen strul, så hann vi klart i tid. Deadline är i morgon klockan 12.00 och jag var klar med finputsningen vid femtiden i eftermiddag. Vilken härlig känsla! Vad som återstår med detta grupparbete är presentation på tisdag men det oroar jag mig inte för ännu. Nu njuter jag bara. Och i morgon ska jag så fort jag har lämnat in pm:et ta helt ledigt från allt plugg. Jag måste städa i morgon så att inte damerna från Rent hus kommer och hälsar på :). Och så har jag lovat mamma att följa med till Birsta också. Tydligen är det nya kläder som ska införskaffas. Men som sagt, inget plugg!!!!!!!!!!!!!!!

Dålig uppdatering...

har det tyvärr blivit den senaste tiden. Och inte lär det bli bättre de närmaste tiden. Blogginspirationen är inte riktigt på topp och så är det ganska fullt upp med grupparbete som det är deadline för på fredag. Men efter fredag kl 12 lovar jag bättring, så håll ut ;)

Dags att återgå till plugget :(

Lat i kvadrat...

har jag verkligen varit idag. Jag skulle ha storpluggat och då menar jag verkligen storplugga men... Gissa vad? Näpp, inget plugg heller. Tur att morgondagens jobb med grupparbetet är uppskjutet till tisdag. Det ger mig en chans att sona för söndagens synder.

Vi har en vinnare

Där ser man, svenska folket ville se Malena Ernman och La Voix som vinnare. Och det är väl inte helt fel antar jag. Det är tråkiga med låten är bara att man inte kan höra vad hon sjunger. Men jag måste erkänna att när jag hörde den senast så fick jag rysningar, av välbehag vill säga.

Grattis Malena och lycka till i Moskva!

Love, love, love...

med Agnes är en riktig feelgood låt faktiskt. Kan tänka mig att det kommer att bli en låt jag kommer att lyssna ganska mycket på.

Vet inte riktigt vad som hände...

men helt plötsligt så är Snälla, snälla inte så tokig. Konstigt. Favorit, kanske inte. Men jag kan nog överleva med den trots allt ändå.

Finaldags

Äntligen är det final i melodifestivalen. Äntligen är kvällstidningarna på sluttampen i skriverierna om melodifestivalen. Till veckan är det dags för kvällstidningarna att hitta annat att skriva om. Äntligen.

Vad tror jag om kvällens resultat då? Tja, egentligen spelar det inte så stor roll vem som vinner. Med ett undantag förstås. En liten uppmaning till svenska folket: snälla, snälla, rösta inte på Caroline af Ugglas. Kanske skulle hon kunna ha en chans med den sången i Eurovision men... jag kan inte med låten och jag kan inte med Caroline. Och det har inte blivit bättre av att lyssna mer på låten, snarare tvärtom. I mina öron är det helt enkelt inte en bra låt i detta sammanhang. Men, men vad kan man göra om denna faktiskt vinner. Har Sverige valt denna som favorit är det bara att acceptera.

Mina favoriter så här minuten innan start är nog Måns, EMD och Alcazar. Alla tre är lika goda vinnare i mina ögon. Nu börjar det. Alla som håller med mig, håll tummarna för att Caroline inte tar hem det här.

Ett sovande misstag

Vad snopet det känns! Onsdag kväll är ju lika med favoriten Grey's Anatomy. Men inte i kväll, tyvärr. Bara minuten innan Grey's började måste jag ha somnat och jag vaknade precis när det var slut och Dirty Sexy Money började. Jag sov alltså bort hela veckans tevehändelse. Tråkigt. Jag har varit jättetrött hela veckan, har väl inte hämtat mig från föregående helg :)

Timrå vann iaf ikväll över HV71. Jippi!!! Med ett resultat på 2-1 till Timrå i sudden leder nu Timrå med 3-1 i matcher. Strongt jobbat :). Go Timrå!

Allas vårt SJ

I helgen har jag varit på Liberalt Riksmöte i Linköping. Och som jag misstänkte innan helgen så blev det en helt fantastisk helg. Vad kan man annat vänta med en massa härliga människor :). Intressanta tal, spännande seminarium och en mycket trevlig middag med underhållning. Det är nästan som om man skulle vilja ha det här varje vecka.

Men en sak hade jag definitivt kunnat vara utan och det är reseförseningar. Efter den här helgen kan jag inte påstå att jag är överförtjust i SJ. Långt ifrån överförtjust om jag ska vara ärlig. Snarare tvärtom ifrån överförtjust men det har ni väl listat ut vid det här laget. Vi åkte från Sundsvall på lördag morgon 06.12, bytte tåg i Stockholm och fortsatte mot Linköping. Så långt allt väl. Strax innan vi ankommer till Linköping, blir det... gissa vad? Givetvis blev det signalfel. Hur ofta har man inte hört det? Vi skulle ha anlänt till Linköping 11.55 och sedan skyndat oss till kongresshallen, käkat en snabb lunch och varit redo för starten av Riksmötet 12.30. Men se det gick inte. Vi blev stående helt enkelt och var inte framme i Linköping förrän 13.10 och när vi väl hade tagit oss till platsen för Riksmötet, registrerat oss och käkat hade vi missat Jan Björklunds tal och halva första seminariet. Jättetrist helt enkelt. Att höra Jan Björklund tala live brukar vara en riktig upplevelse, men tyvärr... inte i år för vår del. Med den här förseningen trodde vi iaf att vi hade haft tillräcklig otur med SJ. Men inte då.

När vi skulle åka hem fick vi veta att tåget vi det laget var tre timmar försenat. Orsaken var tydligen strömavbrott i Hässleholm. Panik uppstod halvt om halvt. Skulle vi hinna i tid till Stockholm för anslutande tåg till Sundsvall. Det var frågan och ett tag såg det riktigt mörkt ut. Vi försökte finna andra fortskaffningsmedel att ta oss till Stockholm i tid men det är inte det lättaste en sen söndag eftermiddag. Sent om sider, mycket sent om sider, kom till slut ett tåg. Detta tåg skulle ha lämnat Linköping kl 14 och det var nu tre timmar senare. Det var inte vårt tåg men vi tog en chansning och hoppade på och tänka sig, vi tog oss ända fram till Stockholm. Givetvis missade vi vårt anslutande tåg, med bara några minuter, så otroligt irriterande. Vi fick i stället vänta en timme, ta ett tåg till Gävle och därefter byta till X-tåget till Sundsvall.

Givetvis blev det problem med tåget till Gävle också. Det var ju ett av SJ:s tåg så vad var att vänta. Strax innan Gävle blev det förstås signalfel (ja jag vet, signalfel är väl inte SJ:s fel men det är kanske dags att SJ börjar ställa högre krav på Banverket). Har ni hört det förr? Vis av erfarenhet väntade vi oss en lång väntan men jag tror inte det blev en större försening än 20-25 minuter men när man vill hem så är det alldeles för mycket. Men vi fick iaf veta att vårt anslutande tåg väntade och det var ju skönt.

Sista tågsträckan förlöpte helt utan komplikationer, tack och lov, och jag såg verkligen fram emot att komma hem. Jag hade undan resans gång beställt taxi som skulle hämta mig 23.34 när tåget kom in. Tåget var i tid men ingen taxi. Taxis hämtade ett flertal passagerare men jag och några stackare till stod kvar. Till sist ringde jag taxi och frågade var bilen var. Jodå, beställningen låg kvar men de hade haft så många körningar så att det inte hunnit med mig. Jag har full förståelse för att taxibolag har fullt upp och inte kan ta körningar men då måste man tala om det också. Man kan inte säga att "då står en taxi och väntar på dig 23.34" för jag litar på det. Säg sanningen så jag kan ta ställning till om jag vill åka senare, ringa annat taxibolag eller försöka få tag i någon bekant som kan skjutsa hem mig mitt i natten. Det här var riktigt dålig stil. Till sist lovade de att skicka en bil så snart som möjligt. Det blev förstås inte riktigt så snart och tänk er själva att stå ute mitt i natten i en kall snöstorm med tunna byxor. Man är inte särskilt glad i det läget. Taxin kom dock och jag tog mig hem. Och jag vill säga en sak, jag vet att det inte är taxichaufförens fel och enda trösten i eländet var den mycket trevliga chauffören. Tack för det! Men en sak vet jag. Aldrig mer Taxi Sundsvall!!!

Inte bara jag som går i skolan...

...utan nu har också Troy börjat. Kursstart var det i kväll men denna gång och nästa så var det istället matte som fick slita. De två första gångerna var teorilektioner utan medverkan av hundar. Troy och jag har alltså börjat en valpkurs på Hundens Hus här i Sundsvall. Min förhoppning är att vi ska få ordning på Troys rädsla mot människor och hundar (som tar sitt uttryck i en massa skäll). Efter bara ett enda kurstillfälle känner jag mig mer hoppfull än jag gjort på länge. Det känns som det här är ett jättebra ställe och jag fick verkligen förtroende för Lena Andersson som äger stället och som
bl a är hundpsykolog. Hon verkar verkligen jättebra och fick mig inte att känna mig totalt värdelös och misslyckad som hundägare. Hon berättade om att hon också gjort en massa misstag men att man inte ska ha dåligt samvete för det. Och att det inte är för sent för en fem-månaders valp. Upp till två år är det tydligen fortfarande möjligt att lära en hund. Det går också senare men är lite tuffare. Jag känner mig jätteglad i kväll pga det här. Troy är fortfarande lugnt omedveten om vad som väntar :)


Vilket hundväder...

...inte en katt är ut. Det kan man verkligen säga idag. Himlen är grå och inte minsta lilla glimt av solen. Det regnar och slaskar och snön blir smutsigare och smutsigare. Men det är väl det som är våren. Eller är det kanske förvår? Hursomhelst borde vi iaf gå mot mer vårliga tider så det är väl bara att bita ihop efter sådana här tråkiga dagar. För visst heter det väl, efter regn kommer sol? Så håll tummarna för sol, värme och vår :)


I'm baaaaack

Äntligen hemma efter en massa förseningar. Helg har varit underbar och jag känner mig trött och slut, precis som man ska vara efter en bra helg. Mer detaljer utlovas i morgon, eller egentligen senare idag. Nu ska jag sova, härligt. God natt och God morgon :)

Alldeles ensam...

är jag nu här i kväll. Ingen valp. Ingen Troy. Jag har precis lämnat honom hos mamma. Eftersom taxin kommer 5.40 i morgon bitti så var det bästa att lämna gullpojken redan i kväll. Och jag saknar honom redan. Jag tycker faktiskt att det ska bli jobbigt att åka bort och lämna Troy i helgen. Det faktiskt första gången som Troy och jag är åtskiljda mer än 12 timmar. Det är nog tur att jag inte har några barn. Jag skulle aldrig kunna åka ifrån ett barn, det förstår jag nu med tanke på hur jag känner för Troy. Men antagligen känns det bättre i morgon i Linköping. Det är nog värst att sova en natt här hemma ensam utan gullgrisen.

Nyklippt som ett får...

Igår använde jag mig av det presentkort jag fick i julklapp för klippning på Trudes i Birsta. Det var verkligen dags för klippning och jag ska inte ens försöka att beskriva i vilket skick hårtopparna var. Men för att ni ska kunna göra er en bild, tänk höstack. Så därför fick alltså lockarna falla. Ok då, det var väl inte riktigt sant. Det var väl egentligen bara två cm som fick falla men det känns som mycket iaf. Jag tror att jag är skapligt nöjd med frisyren. Håret känns dock tunt i hårtopparna som om frisören skulle ha tunnat ur håret där. Men det vara aldrig tanken. Håret skulle tunnas ur på huvudet och det var hon helt med på, hon sa det t o m själv. Kanske är det bara jag som inbillar mig eftersom håret är kortare. Jag ska och tvätta håret och se om det känns bättre när lockarna får komma fram.

Om ni undrar, jag plugar hemma idag och kan därför tvätta håret mitt i lunchtid :).


Förresten...

Timrå IK vann första matchen mot HV71 med 2-1. Vad säger vi om det då? Det finns bara en sak. Jippi! Hip, hip hurra! Och naturligtvis: GO TIMRÅ!

Nästa match blir på lördag i Jönköping och givetvis håller alla vi timråfans tummarna. Fattas bara annat :)

Tåproblem

I helgen ska jag åka till Linköping för Liberalt riksmöte och det ser jag verkligen fram emot. Men jag har förstås ett problem och det stavas tå. Som ni kanske minns så har jag en bruten tå. Den känns faktiskt bättre men att tillbringa en hel helg med skorna på är inte så där särskilt lockande måste jag medge. Men vad har jag egentligen för val. Det är ju inte så att jag precis kan springa i strumpfötterna på en kongress med en massa folkpartister. Inte för att jag tror det är någon speciellt med folkpartisterna i just den meningen, det hade nog inte varit så lämpligt vilket parti den hade varit :). Hittills har jag kunnat ha ett par riktigt utslitna fula vinterskor när jag tar mig haltande fram utomhus. Men de känns inte riktigt lockande att ha i helgen. De är lite för varma att ha inomhus och de är framför allt urfula, gamla och slitna. Har idag införskaffat en något sportig sko i mocka som borde se ok ut till långbyxor. Frågan är bara om min tå klarar av skon. Tja, den som lever får se :)

Vad kan detta vara?

Blev tipsad om att prova bloggsurfa och nyfiken som jag är kunde jag förstås inte låta bli. Tydligen ska bloggsurfa hjälpa oss stackars bloggare att få fler läsare och att själva hitta spännande bloggar. Vi får väl se hur det går med det. Men det är alltid kul att testa :)Tillfällig anonymitet önskas

Ibland skulle det vara skönt med lite anonymitet här på bloggen. Särskilt idag önskar jag att jag inte lämnat ut min bloggadress till höger och vänster. Jag har ett stort behov att spy ut galla över... vad eller vem tänker jag inte avslöja. Jag kan inte ens förklara situationen fast jag skulle vilja. Suck, pust och stön, vad gör man? Berättar för Troy? Redan gjort, han var mycket förstående. Berättar för mamma? Redan gjort, samma reaktion som Troy. Men ni som känner mig vet att jag har ett behov att berätta mera. Men, men nu är jag inte anonym här på bloggen och kan därför inte berätta. Trist. Eller,  kanske tur för er som slipper läsa hur jag spyr gallan över... vad det nu är :). Vilken tur ni egentligen har :)

Charmigt test

Hittade ett litet test som visar om jag är boknörd eller inte och här är svaret:

En smart liten pumivalp

Troy är nu drygt fem månader men har ännu inte börjat lyfta på benet när han kissar. Han verkar dock ha insett att andra hundar kan kissa så mycket högre upp på snödrivorna än han och jag misstänker att det irriterar honom något :). Men som den smarta pumivalp han faktiskt är tycks han ha kommit på en lösning. Han klättrar helt enkelt upp på snödrivan, högt över allt annat hundkiss, sätter sig ner som en liten hundflicka och lämnar sin markering. Helt plötsligt är det en liten pumivalp som är mäktigaste vovven i hela kvarteret, för att kunna kissa högst måste väl ändå vara det ultimata sättet att mäta makt. Iaf tycks det så i Troys värld. Han är iaf rolig att betrakta när han utövar sitt lilla maktspel :)
Slutspeldags

Ikväll skulle vi få reda på vilka lag som spelar mot varandra i elitseriens slutspel. Det visade sig att Timrå IK blev valt sist och spelar mot HV71. Varför sist egentligen? Timrå låg ju på sista platsen till slutspel och borde väl egentligen vara den som alla valde. Men, men... kanske är Timrå skrämande? Man kan ju alltid hoppas :). Det kommer säkerligen bli tufft mot HV71 för Timrå. Oddsen för att Timrå ska gå vidare till semifinal är nog höga men man kan ju alltid hoppas och hålla tummarna förstås. Go Timrå!!!

En tur till tvättstugan...

...eller egentligan många turer till tvättstugan har det blivit ikväll. Jag är ganska novis när det gäller tvättstugor. Inte så att jag aldrig tvättat kläder tidigare förstås, så stinkande är jag faktiskt inte :). Läget är så att tills strax före jul hade jag egen tvättmaskin. Det har jag faktiskt fortfarande men den läcker som ett såll. Kanske går den att laga, kanske inte. Den har inte varit i särskilt fin form de senaste åren så jag tror den ska få lov att ge upp på heltid. Det känns inte som det är riktigt rätt läge att införskaffa en ny maskin med tanke på att jag faktiskt är en stackars fattig student nu för tiden. Och tvättstugan här i bostadsrättsföreningen är riktigt fräsch med nya maskiner. Så därför är det nu tvätt i tvättstugan som gäller nu för tiden. Och kan ni tänka er, det fungerar riktigt bra för mig, vilket är mycket oväntat. Det är skönt att i stort sett all tvätt är torr efter en tvättid och jag slipper hänga tvätt på fula ställningar i lägenheten och på elementen som jag brukade. Men visst, det är tufft att springa fyra trappor upp och ner (särskilt med bruten tå) och jobbigt att inte kunna köra en maskin när jag själv vill. Men man vänjer sig måste jag säga. Tvätten blir verkligen ren och jag slipper oroa mig för vattenläckage pch så var det det där med torkningen. Så tvätta i tvättstugan är inte allt för tokigt och än så länge sörjer jag inte min egen tvättmaskin allt för mycket. Nu skulle jag helst av allt vilja bli av med den i badrummet så jag skulle kunna få lite mer utrymme.  


Yes, yes, yes, Veronica är bäst

Det är till att vara ödmjuk idag eller hur? Men jag är bara så jätteglad. Resultatet på den första hemtentan har kommit och gissa vad? Det blev A. Är det inte otroligt??? Det kändes ju så urdåligt. Tänk vad fel man kan ha, tack och lov :). Nu ska jag njuta av det här och inte tänka på resultateten på de andra tentorna. Jag ska var superlycklig hela kvällen :)

Facebook - ganska kul, ibland

Jag använder Facebook men jag kan väl kanske inte säga att jag är så där jätteförtjust i det, även om det har blivit mer använt sedan jag började plugga. Men just nu är jag faktiskt riktigt positiv till det. Jag har hittat en avlägsen släktning, eller egentligen hon har hittat mig, via Facebook. Det verkar som vi är fyrmänningar. Är det inte kul när Facebook kan bidra till något sådant? Jag tycker det är jättekul och jag blev så glad när jag fick meddelandet från denna släktning. Jättespännande :)

Proppmätt...

... kan jag forfarande säga att jag är trots att det är några timmar sedan jag kom hem ifrån mamma. En massa onyttigt men gott har jag vräkt i mig.

Som alltid trevligt i släktens glada sällskap, vad var annat att vänta :). Om Viggo njöt att umgås med sin släkt, sonen Troy, kan man dock funderera över :). Men efter ett tag lugnade vovvarna ner sig och Troy bet och jagade inte Viggo, iaf inte lika mycket :)

Mamma fick bl a en massa härliga tulpaner. Är inte det en alldeles härlig blomma? Det är min favoritblomma, iaf denna årstid. Jag har själv två buketter på gång här hemma och njuter av dem fullt ut :)

Dags för lite födelsedagskalas

Nu ska jag, min brutna tå (fortfarande jätteöm) och Troy åka i väg och fira mamma. Hon fyller egentligen år på onsdag men det passade bäst att fira idag. Jag ska hjälpa mamma att fixa lite käk innan släkten kommer.

Hoppas ni har en bra söndagseftermiddag :)

RSS 2.0