Fredag, det är fredag, fredag... trallala...

Så var det då äntligen fredag! Underbart, lovely och wunderbar!!! Fredag kväll är helt enkelt veckans absolut bästa stund, ända till det ögonblick när man somnar på soffan framför tv:n som värsta pensionären :)

I dag blev det bara halvdag för mig på jobbet. Kände mig ruggig utan att närmare kunna precisera vad som var fel. Och eftersom det inte var riktligt lika hektiskt som vanligt tyckte jag att jag kunde plocka ut lite av all den flex jag samlat på mig den senaste tiden. Och hur tillbringade jag min lediga fredagseftermiddag? Sovandes, ganska tråkigt när man för en gång skull var lite ledig. Men jag orkade faktiskt inte annat. Och nu känner jag att förkylning kryper närmare och närmare inpå. Den onda halsen kan inte längre bortförklaras med att jag är törstig och torr i  halsen. Skit också! Vill verkligen inte bli förkyld :(

Nu måste jag gå ut med hunden. Kan inte påstå att jag längtar ut. Det är blåser och jag är så fruktansvärt mätt så jag vet inte hur jag överhuvudtaget ska orka resa mig ur soffan där jag just nu sitter och skriver detta. Men... det struntar Troy i. Han vill helt enkelt ut och så där nonchanlant slänga upp bakbenet mot en snöhög. Och det kan man väl knappast neka honom, eller hur? Bäst att skynda sig ut för att sedan bädda ner sig i soffan och gå in i helgkoman :)


Relaxad till tusen

Vilken underbar eftermiddag man har haft idag! Tio kollegor och jag flexade ut vid halv tre tiden och begav oss till ett spa i Valbo. Vi tyckte vi förtjänade lite belöning efter den senaste tidens stress. Och belöning var det verkligen. Efter att ha njutit av ansiktsmassage, bubbelpool, bastu och en jättegod middag känner jag mig riktigt avstressad och lugn. Som sagt, helt underbart! Önskar man kunde göra det här en gång i veckan. Men det skulle förstås inte min plånbok gilla för det är ju trots allt ganska dyrt. Men så här någon gång i bland känns det helt ok att kosta på sig. Hoppas nu bara att jag kan bevara lugnet till i morgon :)

Jag lever fortfarande...

men det är knappt, kan jag meddela de som mot all förmodan undrar vart jag tagit vägen. Jag har haft fullt upp, och då menar jag verkligen fullt upp. Jag kan nästan med all säkerhet säga att det varit den mest stressade tiden i hela mitt liv. Förhoppningsvis är det värsta över nu, även om jag starkt misstänker att det aldrig heller blir helt lugnt.

Men... vill jag verkligen ha det helt lugnt? Hmm, svaret på den frågan måste nog bli ett rungande NEJ. Lugnt är oftast det samma som tråkigt och tråkigt är aldrig bra. Hellre mycket att göra och därmed lite fart och fläkt. Men (många sådana i kväll tydligen)... man kan förstås få för mycket av det goda och det är väl lite där jag har befunnit mig den senaste tiden. Men (helt otroligt, ännu ett till!!!) nu är det över och jag känner mig så otroligt nöjd. Jag har lyckats utföra det jag tagit på mig trots den enorma tidpressen och jag har fått mycket uppskattning för det. Och då kan man helt enkelt inte göra annat än att känna sig nöjd.

Nu väntar säng och sömn. Det gäller att ladda inför den nya veckans utmaningar. God natt och god start på den nya veckan!!!

RSS 2.0