Här sitter jag och har inte vett att göra annat

Eller rättare sagt, saknar uppenbarligen vett att gå och lägga mig. Hur ska jag orka upp om de allt för få timmarna. Jag som inte sov särskilt mycket förra natten heller. Vad tänker jag egentligen på??? Varför går jag inte och lägger mig??? Idag kan jag inte ens skylla på övertid för jag åkte från jobbet redan kl 18.30 och efter ett besök hos mamma där Troy hämtades och där besökande släktningar hejades på var jag hemma i helt ok tid. Så vad har jag då gjort hela kvällen ända in i nattens timmar? Dumheter tycker säkert många men jag vet att det är många där ute som har full förståelse för min besatthet denna kväll och många andra kvällar lika så. Jag talar förstås om Photoshop. När jag väl startar upp kan jag inte sluta. Jag ska bara lite till... Jag ska bara försöka få till den där lilla grejen. Det är helt enkelt beroendeframkallande men framför allt så roligt. Ja, ja, jag vet jag tjatar om Photoshop men jag kan helt enkelt inte låta bli. Sitter och petar på en eventuell ny design här på bloggen. Även om jag har varit jättenöjd med den Karolina har gjort skulle det kännas som en stor bedrift att ha fixat sin alldeles egna design,  min första design någonsin. Vi får väl se hur designandet går, kanske kommer ni här en vacker dag mötas av något nytt. Den som lever får se, som de brukar säga :)

Bokslutsarbetet är nu avslutat, iaf den betungande delen. Nu återstår mer av det finslipande arbetet. Svårt att fatta att det var det sista bokslutet någonsin jag gjorde på detta ställe. Tja, vad ska man säga. Känner jag mig kanske lite sentimental? Näh. Snarare tvärtom ;)

Sovdags nu, än återstår det allt några veckor innan jag säger tack och adjö så lite pigghet iaf vore kanske inte för mycket att begära inför torsdagens arbete. Men med tanke på klockans sena timmar ska jag nog inte förvänta mig det. Veronica, nu slutar du skriva, loggar ut och stänger av datorn och skyndar dig att krypa ner i stora sköna sängen!!! God natt på er :)

Kommentarer
Postat av: Proforma

Jag känner igen det där! Bara lite till... Det är ju så roligt med photoshop, jag har också svårt att sluta!

2009-01-08 @ 09:17:52
URL: http://proforma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0