Påsken i bilder


Ingen påsk utan påsklijor.




Underbara blommor.




Favoriten nummer ett, tulpan.




Älskar tulpaner.




Skulle vilja ha tulpaner hemma jämnt men "lyxar" bara till det i bland som nu till påsk.




Så här roar sig en pumivalp under påsken när matte sitter och myser i vardagsrummet. Matte var lite upprörd över att en kudde fick sätta livet till för pumivalpens nöjes skull. Som tur var det en 12-kronors kudde från Ikea och inte mattes "finkuddar".




Matte försökte få igång en liten pumivalp med den ärvda för påsken lämpliga leksaken. Men det lockade inte. Inte heller mattes påskpresent lockade till öppning. Ibland måste en liten pumivalp bara få lov att sova lite, trots sina snart sju månader så är man inte vuxen. Tänk på det matte!




En tur till Åstön i vårsolen.




En förvånadsvärd snöfri strand. Helt ok att sitta på filt på stranden och bara njuta av våren och havet. Tänka sig, när jag ut till Åstön för några veckor sedan var det massor av snö. Nu var det bara ett parti av vägen som fortfarande var snötäckt och förstås lite i kanterna. Tänk att det blev vår i år trots allt.




Även svanarna tycktes njuta av det vackra vårvädret. Kan ni se dem? Ett nytt objektiv skulle helt klart inte skada.




Hav, vår och sol, kan det verkligen bli bättre?





När matte belönar med godis måste väl en liten pumivalp ställa upp och posera, eller hur?




Det här var verkligen lajbans. Varför har inte en liten pumivalp fått leka i sanden tidigare? Vad då vinter? Gräva gropar och sprätta sand på matte är verkligen något en liten pumivalp skulle kunna ha som hobby. Matte? Verkar inte lika nöjd. Hon spottar sand och fyller igen alla fina gropar innan vi går hem. Varför? Då har ju en liten pumivalp helt och hållet jobbat i onödan.




Sand i mustaschen, usch!




Solbada på stranden ska hädanefter bli en liten pumivalps melodi.




Plugga måste man göra trots fint väder och härligt hav. Men trevligare studiemiljö kan man knappast ha.




En liten pumivalp helt på egen upptäcksfärd. Undrar om matte har koll eller om man kan passa på att smita lite?




Matte, vad är det här för något??? Det är alldeles blött och kallt. Det måste vara den största vattenpölen som en liten pumivalp "råkat"  trampa i.




Matte, matte, hjälp!!! Vattnet följer efter en liten pumivalp. Kallt, brr.





Bara sekunder efter bilden togs hoppade eller ramlade en liten pumivalp i spat och tog årets första dopp, ja faktiskt det första doppet överhuvudtaget. En liten valp blev väldigt konfunderad och visste inte om han skulle simma utåt eller inåt. Som tur var reagerade pumivalpen på mattes rop. Annars hade inte den lilla pumivalpen varit den enda som badat. Matte var beredd att vilket ögonblick som helst kasta sig ut i det kalla havet och rädda sin ögonsten.


Kommentarer
Postat av: Proforma

Fina bilder, särskilt på lilla vovven! Han är så söt :)

2009-04-14 @ 09:35:51
URL: http://proforma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0