Superhjälten Troy flyger igen

Troy hade en riktigt härlig söndagseftermiddag. Det har han sagt. Nåja, kanske inte riktigt sant. Han har väl inte direkt uttalat dessa ord (då vore han verkligen the superdog). Men man kan se på honom hur han trivdes när flög fram över tomten uppe i stugan.

Det fungerar inte så bra att ha Troy okopplad så det är tyvärr alltför sällan han har möjlighet att tokspringa. Men när katten är borta dansar råttorna på bordet... Eller mer riktigt, när grannarna inte är i stugan finns det inget som kan locka Troy från vår tomt och han får därför vara lös. Och det gillar han verkligen. Det behöver man inte vara hundpsykolog för att märka. Frihet är underbart, det är vi väl många som kan skriva under på, eller hur?

Tyvärr tyckte Troy att trots att vi snart lämnar september för oktober att ett bad skulle vara helt rätt. Sagt gjort, i väg rusade Troy i 100 knyck ner mot sjön utan att minsta lilla lyssna på sin förtvivlade matte som oroade sig över om han skulle bli sjuk av det kalla vattnet i sjön. Och där kom plasket! Men antagligen var det inte ett särskilt skönt bad. Ganska omgående var vovven på väg upp igen. Trots det gjorde han om doppet två gånger. Förhoppningsvis fick han upp värmen under sina flygturer över tomten.




















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0