Vilsen?

Läste i Aftonbladet om tjejen som hamnade på fel resmål och i fel land. Brittiska Samantha Lazzaris, 33, skulle till Costa Rico och trodde att hon faktiskt kommit dit också tills hon satt i taxin efter flygresan. Då blev hon upplyst om att hon faktiskt inte var i Costa Rico utan att hon hade kommit i Puerto Rico. Taskig miss, eller hur? Tänk er själv hur man skulle känna i den situationen. Vad skulle man göra? Vart skulle man ta vägen? Visst, allt går att lösa, iaf med lite pengar, men nog skullle man väl allt ha varit aningens, om inte mer förstås, nervig. Men nu när det inte hänt en själv kan faktiskt inte låta bli att skratta. Det är faktiskt ganska komiskt. Något man kanske oroar sig för att det ska hända men som inte händer, iaf tills nu.

Hur gick det till då? Jo, misstaget låg hos resebyrån. I stället för att knappa in koden för San José (Costa Rico) knappades San Juan (Puerto Rico) in. Lite dumdristigt kan man kanske tycka att stackars Samanta handlade. Varför inte kolla uppgifterna på beställningen? Det gör alltid jag innan en resa, många gånger eftersom min fasa alltid ha varit att missa flyget eller hamna på fel destination. Man kan ju också tycka att hon tidigare än i taxin borde insett vart hon var på väg. Det brukar faktiskt stå destination vid gaten innan påstigning på planet. Och hade det inte hjälpt tycker man att hon borde åtminstone förstått det när hon satt på planet. På alla flighter jag åka med brukar trots allt piloten välkomna passagerarna ombord på flighten till X. Ja, ja, om inte annat fick stackars Samantha en dyr läropeng. Alltid kolla en extra gång :)

Kommentarer
Postat av: Sussi

Ojoj, först i taxin fattade hon misstaget.

2009-02-11 @ 10:52:35
URL: http://www.smyckadegipskvinnor.se
Postat av: Proforma

Knasigt! Sååå många gånger man kollar och t.o.m. frågar ibland så man är rätt! Jaja, då fick hon se det stället också!

2009-02-11 @ 11:05:01
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: MissStorm

Hihi! Hon måste ju leva i sin egen lilla värld om hon upptäckte det först då! Men även den bäste kan göra misstag... Jag missade ett flyg en gång eftersom jag var i fel stad när det gick... :/



Kram

MissStorm

2009-02-11 @ 20:11:00
URL: http://missstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0