Valplängtan :)

Jag längtar, men är också lite nervös, till dess att lilla valpen ska komma hem. Inte har jag berättat att jag gjorde valprelaterade inköp i helgen? Nu har jag införskaffat en säng, mat- och vattenskål, halsband och koppel till den lille. Nu återstår bara leksaker :)

Jag tänkte ni skulle få se bilderna jag fick idag (eller igår, för att vara exakt) från uppfödaren på två att gullegrisarna :). Håll till godo och njut av bilderna, det gör iaf jag :)








Kommentarer
Postat av: Partypingla

I morgon kommer hon! Har oxå varit och införskaffat korg, koppel, matskål, mat (de har just nu ett jättebra pris på valpfoder, 69 kr isället för 199 kr) och små ben så klart :) Rosa matskålar, för det är ju en tik....Nu är det bara namnet som saknas.... Du får väl komma och titta så längtar du ännu mer ;)

2008-10-22 @ 23:15:15
Postat av: Veronica

Vad mysigt med valp! Vad spännande det ska bli i morgon för er. Klarar tjejerna av att gå i skolan i morgon eller förgås de av längtan :). Värre än väntan på julafton kanske?



Men, rosa det är väl inget för dig???? Eller duger det åt vovven :) Skämt å sido, det tråkiga med att skaffa hanhund är att man inte kan ha rosa prylar, jag gillar ju rosa :. Får hålla tillgodo med turkos i stället.



Du måste helt klart visa upp hunden snart, är jättenyfiken :)

2008-10-22 @ 23:30:00
URL: http://veronicasfunderingar.blogg.se/
Postat av: qube

oh va söta

2008-10-22 @ 23:33:14
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Partypingla

Jodå, de har nog tjatat, nu är frågan var hon ska sova inatt.... Rosa är verkligen bara till hunden, fast egentligen ska det väl vara röd och vit, för det är ju en tik..are :) Alice blir namnet.

2008-10-23 @ 20:31:08
Postat av: Veronica

Jag gissar att det kan bli oenigheter om Alice sovplats :)

Antagligen löser hon det själv och sover där hon kännar sig tryggast, vilket jag gissar blir i närheten av dig och M. Hundar brukar känna av vem som är flockledare och det borde ju vara nån av er två :) Lycka till nu med TIK...aren :)

2008-10-23 @ 21:40:43
URL: http://veronicasfunderingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0